Trainer Wil Boessen kan vanavond in het thuisduel tegen FC Eindhoven geen beroep doen op de gekende geblesseerden: Timothy Dreesen, Niels Vets, Jordie Briels, Fatih Turan en Jeffrey Vlug. Deze spelers waren er vorige week in Tilburg ook al niet bij, dus hoeft Boessen geen gedwongen wisselingen door te voeren. De vraag is: maakt hij vrijwillige veranderingen in de opstelling?

Het lijkt onwaarschijnlijk dat hij veranderingen aan de verdediging maakt. We verwachten dus Ferhat Kaya op doel met daarvoor een viermansverdedigingslinie Jonathan Hendrickx, Yoann de Boer, Roel Janssen en Kevin Kis.

Op het middenveld probeerde Boessen het vorige week met Lars Gulpen in de basis. Een groot succes werd dat niet, maar wellicht krijgt hij een tweede kans. Zoniet, dan speelt Franco Zennaro vast weer op het middenveld. Andere gezichten op Fortuna’s middenveld: Aziz Khalouta, Ramon Voorn en Gevaro Nepomuceno.

Voorin zien we wellicht opnieuw het duo Patrick Amoah en Patrick N’Koyi.

Bekende gezichten bij FC Eindhoven? Twee bekenden. Op het veld Soufiane Dadda; naast het veld keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder.
Laatste overwinning thuis op FC Eindhoven? 5 December 2008: Taner Taktak en Ruud Boymans scoren in een 2-1 overwinning.

Opstelling: Kaya; Hendrickx, De Boer, Janssen, Kis; Voorn, Gulpen (Zennaro), Khalouta, Nepomuceno; Amoah en N’Koyi