Trainer Willy Boessen kan vanavond in het uitduel tegen FC Dordrecht niet beschikken over Quin Kruijsen (geschorst) en Fatih Turan (oververmoeid). Daar tegenover staat de (tijdelijke) terugkeer van Yoann de Boer.

De afwezigheid van Fatih Turan zal Boessen vast oplossen door Jonathan Hendrickx te posteren op de rechtsbackpositie. Verder verwachten we geen wijzigingen in de achterhoede, die verder zal bestaan uit het centrale duo Roel Janssen en Timothy Dreesen en linksback Joeri Schroyen. Op het middenveld keert Yoann de Boer terug en dat zal ten koste gaan van Jurjan Mannes. We gaan er vanuit dat Ramazan Çevik de vervanger van Quin Kruijsen zal zijn. Voeg daar Ramon Voorn bij en het middenveld is rond. Voorin geen veranderingen: Abdelaziz Khalouta, Patrick N’Koyi en Kévin Diaz.

Bekende gezichten in Dordrecht? Ja, Jessy Mayele doorliep Fortuna’s jeugdopleiding en naast het veld is Marco Boogers nog steeds manager technische zaken in Dordrecht.
Laatste overwinning in Dordrecht? 30 Maart 2007: Heinrichs, Cornelia en Garritsen scoorden voor rust en na rust gebeurde er niet veel meer. Fortuna won met 3-1.

Opstelling:

Kaya; Hendrickx, Janssen, Dreesen, Schroyen; Voorn, De Boer, Çevik, Khalouta, N’Koyi en Diaz.

Nawoord: hou de weersberichten goed in de gaten. Als de verwachte sneeuwstorm er inderdaad komt, dan zal de doorgang van dit duel al snel op losse schroeven komen te staan.