Trainer Wil Boessen kan vanavond in het thuisduel tegen FC Den Bosch geen beroep doen op de geblesseerden Niels Vets en Jordie Briels en de geschorste Roel Janssen. Daar staat de terugkeer van Jonathan Hendrickx (was geschorst) tegenover. Fatih Turan is terug, maar Boessen zal hem vast geleidelijk terugbrengen, dus geen basisplek.

Het ligt voor de hand dat Boessen in absentie van Janssen kiest voor het centrale verdedigingsduo Timothy Dreesen en Yoann de Boer, met drie Belgische verdedigers er omheen: Jonathan Hendrickx en Kevin Kis aan de zijkanten en Ferhat Kaya erachter.

Op het middenveld zullen dan Ramon Voorn en Franco Zennaro centraal spelen met daar omheen aan de zijkanten Jeffrey Vlug, Gevaro Nepomuceno en Lars Gulpen. Voorin een man: Patrick N’Koyi.

Inzet: Als Fortuna ambities heeft om de play-offs te bereiken, dan is FC Den Bosch een van de directe concurrenten. We tellen vier punten achterstand op FC Den Bosch. Hier is dus een kans om aansluiting te vinden.
Bekende gezichten bij FC Den Bosch? Niemand.
Laatste overwinning thuis op Den Bosch? 11 December 2009: Anthony di Lallo scoort in de laatste minuut de enige treffer. Dat is een tijdje geleden dus.
Opstelling: Kaya; Hendrickx, De Boer, Dreesen, Kis; Voorn, Zennaro, Vlug, Nepomuceno, Gulpen; N’Koyi