Trainer Willy Boessen kan vanavond in het uitduel tegen AGOVV Apeldoorn geen beroep doen op de geblesseerden Fernando Ricksen, Yoann de Boer, Timothy Dreesen en Prince Rajcomar. Roel Janssen is geschorst.

Niet zozeer het aantal geblesseerden, maar de positie waarin zij uit de voeten kunnen, zal Boessen hoofdbrekens bezorgen. Vier van die vijf spelers kunnen uit de voeten centraal achterin. Het vaste duo Dreesen en Janssen is er niet bij en hun voor de hand liggende vervangers Ricksen en De Boer dus ook niet. Tegenstander AGOVV scoorde tienmaal in de laatste twee duels, dus het is zaak die verdediging wel op orde te hebben.

Kijken we naar de resterende selectiespelers, dan zijn Niels Vets en Roy Goossens de enige twee spelers in de selectie die ervaring hebben centraal achterin. Maar die ervaring hebben ze niet opgedaan dit seizoen bij Fortuna. Vets speelde twee minuten dit seizoen; Goossens kwam helemaal nog niet in actie. Een alternatief is verdedigende middenvelder Jurjan Mannes.

Op het middenveld zal Boessen een vervanger voor De Boer moeten vinden. Dat zou Mannes kunnen zijn, maar hij kan ook Kevin Diaz opstellen in de voorhoede, waardoor Cevik op het middenveld terechtkomt.

Bekende gezichten in Apeldoorn? Op het veld spits Paddy John, ernaast assistent trainer Marco Heering.
Laatste overwinning in Apeldoorn? 16 Maart dit jaar: Van Zaanen, Schreurs (2x) en Hoessen zorgden voor een 4-2 overwinning.

Opstelling: Kaya; Hendrickx, Vets, Goossens (Mannes?), Schroyen; Voorn, Kruijsen, Cevik; Khalouta, N’Koyi en Diaz