Het seizoen gaat vanavond van start en wel in de Trendwork Arena waar AGOVV Apeldoorn op bezoek komt. Trainer Willy Boessen kan geen beroep doen op de geblesseerde Gevaro Nepomuceno. Voor de rest is iedereen fit.

Dat betekent dus dat er keuzes gemaakt moeten worden en als we Dagblad De Limburger mogen geloven zitten er toch een paar verrassende keuzes bij. Zo zal Timothy Dreesen – titularis vorig seizoen – vanaf de bank beginnen. Roel Janssen geniet de voorkeur. Verder zal ook nieuwkomer Jonathan Hendrickx van de bank moeten toekijken, want Fatih Turan krijgt voorlopig de voorkeur op de rechtsback positie. Yoann de Boer en Joeri Schroyen completeren de achterhoede. Ferhat Kaya staat op doel.

Op het middenveld en in de voorhoede heeft Boessen veel minder keuze en daar dan ook weinig verrassingen. Ramon Voorn en Fernando Ricksen zijn de verdedigende middenvelders, terwijl Jordi Briels Wouter Scheelen moet doen vergeten. Verder moeten de aanvallende impulsen komen van Kevin Diaz en Ramazan Cevik (vanaf de zijkanten) en Prince Rajcomar centraal.

Bekende gezichten bij AGOVV? Ja, op het veld zien we Paddy John; naast het veld Marco Heering.
Laatste overwinning thuis tegen AGOVV? Bijna een jaar geleden op 12 augustus 2012: 5-1 winst!

Opstelling:

Kaya, Turan, Janssen, De Boer, Schroyen, Ricksen, Voorn, Briels, Cevik, Rajcomar en Diaz.