Het heeft een paar maandjes geduurd, maar Jacques Opgenoord heeft een nieuwe baan gevonden. Jacques wordt directeur van het “Huis voor de Sport”, afdeling Limburg.
Het “Huis voor de Sport” is een nieuw initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en wordt ook grotendeels door dat Ministerie gefinancierd. Doelstelling is de sportwereld in Limburg transparant te maken. Dat wil zeggen, als jij je afvraagt waar een judovereniging zit in jouw buurt, dan gaat het “Huis voor de Sport” jou dat haarfijn uitleggen. Ook kunnen sportverenigingen aankloppen voor hulp bij het professionaliseren van hun organisatie. Verder zal het “Huis voor de Sport” sport gaan promoten onder de jeugd enz. enz.

Kortom het “Huis voor de Sport” gaat een poging doen de Limburgse sport op de kaart en in kaart te brengen en dat is geen slecht idee natuurlijk. Jacques denkt dat deze functie hem op het lijf geschreven is en wie zijn wij om daar aan te twijfelen? We wensen hem in ieder geval veel succes
(bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger).