Directeur Voetbal Sjoerd Ars geeft aan dat hij nog minimaal vier spelers wil aantrekken voor het komende seizoen, ervan uitgaande dat niemand van de huidige selectie vertrekt.

Tot dusverre trok Fortuna negen spelers aan, te weten een rechtsback (Felix Passlack), twee centrale verdedigers (Grégoire Amiot en Patrik Raitanen), vier middenvelders (Dimitrios Ioannidis, Álex Carbonell, Adnan Ugur en Nassim el Ablak) en twee aanvallers (Vitalie Damașcan en Rasmus Karjalainen).

Ars wil er nog minimaal twee aanvallers bij, een centrale middenvelder en een centrale verdediger. Een van die twee aanvallers is naar alle waarschijnlijkheid Jacky Donkor. Voor de positie van verdedigende middenvelder zijn Joe Ledley en José Rodríguez nog steeds in beeld, maar ook niet meer dan dat.

Deze analyse gaat er vanuit dat er niemand vertrekt en dat is natuurlijk verre van zeker. We kunnen ons zomaar voorstellen dat er interesse is voor bijvoorbeeld Mark Diemers, Alexei Koselev en Djibril Dianessy. Mocht een of meerdere spelers vertrekken dan ontstaat er uiteraard salarisruimte om nieuwe spelers aan te trekken.

Bron: 1Limburg