Fortuna’s voorbereiding op het seizoen 17/18 begint aanstaande zaterdag met de eerste training van het seizoen. Die training trapt af om 10.00uur op de velden van VV Sanderbout.

Die eerste training staat onder leiding van de vernieuwde technische staf: hoofdtrainer Sunday Oliseh, assistent-trainers Gino Facenna en Alexander Voigt en keeperstrainer Sieb Dijkstra.

Als we goed geteld hebben, staan er momenteel veertien spelers onder contract bij Fortuna, die we dan ook verwachten op de eerste training: Stefan Askovski, Christopher Braun, Djibril Dianessy, Clint Essers, Marco Ospitalieri, Adrian Purzycki, Vitor Saba, Dries Saddiki, Miguel Santos, Perr Schuurs, Jorrit Smeets, Finn Stokkers, Gavin Vlijter, Job van de Walle.

Verder zullen er ook nog minstens drie spelers op proef verschijnen. Het gaat om:

  • de 21-jarige Portugese rechtsbuiten Lisandro Semedo, die het afgelopen seizoen actief was de Cypriotische hoogsteklasser AEZ Zakariou (Semedo was al eerder op proef);
  • de 24-jarige Ivoriaanse aanvaller / linksbuiten Germain Kouadio, die het afgelopen seizoen actief was bij Ceske Budejovice in de Tjechische tweede divisie, en;
  • de 20-jarige Belgische verdediger Daniele Zotti, die het afgelopen seizoen actief was bij Patro Maasmechelen in de Belgische eerste klasse amateurs.

Bron: Fortuna Sittard