George Mells zet zijn loopbaan hoogstwaarschijnlijk voort in zijn geboorteland Australië. Brisbane Roar is in de markt om de jonge middenvelder in de selectie op te nemen. De club heeft onlangs Robbie Fowler als trainer aangesteld met de opdracht grote schoonmaak te houden. En als één van de nieuwe gezichten wordt Mells genoemd.

Mells speelde tijdens twee periodes in Sittard-Geleen. De Australiër met een Grieks paspoort meldt zich bij de start van 17/18 bij Fortuna, maar blijft uiteindelijk niet nadat hij een aanvaring heeft met de toenmalige trainer Sunday Oliseh.

Mells keert terug naar Australië om een nieuwe club te zoeken, maar vindt die niet. Op het einde van het seizoen 17/18 meldt de Australiër zich weer bij Fortuna en speelt o.a. mee in het duel tegen de Suriprofs.

Tijdens de voorbereiding op het seizoen 18/19 tekent Mells tenslotte een contract dat hem voor één seizoen aan Fortuna verbindt. Tot optredens in de hoofdmacht komt Mells niet; hij speelt zijn wedstrijden in Jong Fortuna. Als duidelijk wordt dat zijn contract niet wordt verlengd, verlaat Mells Sittard-Geleen al voor het einde van de competitie.

Mells doorloopt (delen van) de jeugdopleiding van Chelsea FC en Southampton FC en speelt in die tijd ook zes interlands voor Australië O17, Australië O20 en een interland voor Griekenland O17. Verder speelt hij twee seizoenen in de Australische A-League voor Adelaide United.

Bron: FTBL