Fortunees Mickaël Malsa speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij Albacete Balompié in de Segunda División in Spanje. Albacete had een optie tot koop, maar lichtte die niet. En dus keerde Malsa voor zijn derde en laatste contractjaar terug bij Fortuna Sittard. Bij Fortuna had Malsa weinig zicht op speeltijd en dus mocht hij uitkijken naar een nieuwe werkgever, al dan niet op huurbasis.

Vlak voor het verstrijken an de transferdeadline heeft Malsa een nieuwe club gevonden. Hij keert namelijk terug naar de Segunda División in Spanje en wel bij CD Mirandés. De Castillianen huren Malsa voor het restant van het seizoen. En daarmee komt er een einde aan de loopbaan van Malsa bij Fortuna want in de zomer van 2020 loopt zijn contract in Sittard-Geleen af.

Van de drie seizoenen die Malsa bij Fortuna onder contract stond, speelde hij slechts een half seizoen daadwerkelijk bij Fortuna. De tweede helft van het seizoen 17/18 speelde hij bij het Griekse Platanias FC; vorig seizoen speelde hij bij Albacete Balompié en dit seizoen dus bij CD Mirandés. We wensen hem er veel succes.

Bron: AS