De onlangs opgestarte actie “Pfennings moet blijven” begint goed van de grond te komen. Aanstaande zondag zal in elke supportersbus die naar Sparta gaat een lijst langskomen waarop je je handtekening kunt plaatsen als ook jij vindt dat Ivo Pfennings behouden moet blijven voor Fortuna Sittard.
In onderstaande brief maken de opstarters van deze actie duidelijk waarom ze vinden dat Ivo een nieuw contract moet krijgen. Zie je deze brief dus aanstaande zondag langskomen in je bus en ben je het eens met de inhoud, zet dan je handtekening op het formulier. Natuurlijk het is geen garantie dat het bestuur haar besluit om Pfennings weg te sturen zal wijzigen, maar niet geschoten is altijd mis.

Hier is de brief:

“PFENNING MOET BLIJVEN”

Enkele weken geleden kwam er in het nieuws dat er bij Fortuna 10 spelers moeten vertrekken. Eén van deze spelers is Ivo Pfennings. In onze ogen moet deze speler voor Fortuna behouden blijven. En wel om de volgende redenen:

– Ivo is de laatste Sittardenaar in de selectie
– Zijn inzet is altijd uitstekend
– Hij heeft hart voor de club én de stad
– Hij is geen dure jongen, een nieuwe rechtsback is duurder

Kortom: hij is een Fortunees in hart en nieren!!!

Met deze actie willen we het bestuur laten weten dat hij absoluut niet weg mag. Hij is een van de cultuurbewakers van de club.
Laat merken dat je het met ons eens bent en teken.

Supporters Ivo Pfennings