Het zit Fortuna Sittard tijdens de voorbereiding op het seizoen 21/22 niet mee. Eerst test een selectielid positief op COVID-19, waardoor oefenduels met MVV Maastricht en Oud-Heverlee Leuven geen doorgang kunnen vinden en tijdens het eerste oefenduel valt Martin Angha geblesseerd uit. De blessure is van dien aard dat de centrale verdediger de oefenduels met OFI Kreta en Standard de Liège alvast aan zich voorbij heeft moeten laten gaan.

En dus zit Fortuna dringend om versterking centraal achteraan verlegen. Volgens de Griekse sportkrant ‘Sportime’ heeft Fortuna haar oog laten vallen op de 21-jarige centrumverdediger Apostolos Diamantis. De speler van OFI Kreta heeft een verleden bij PAOK Saloniki en stapte voorafgaande aan het seizoen 20/21 over naar de Kretenzers.

Vanwege het feit dat PAOK bij de overgang van Diamantis naar OFI hoogstwaarschijnlijk een relatief hoog doorverkooppercentage heeft bedongen, vraagt OFI zo’n € 500.000 voor de verdediger. Of Diamantis naar Sittard-Geleen komt? Dat gaan we de komende periode zien.

Bron: Sportime via Football Grec France