Achilles ’29 (vrijdag 13 januari 2017)

Voorverkoop:
Zoals reeds eerder gecommuniceerd worden tijdens openingstijden bij Wilsport (Steenweg te Sittard) toegangskaarten verkocht voor de wedstrijd Achilles ‘29 – Fortuna Sittard. Deze toegangskaarten kosten €10,00 per stuk. Er dient contant betaald te worden.
Over het al dan niet openen van de kassa’s van het uitvak in Groesbeek vindt nader overleg plaats. Zodra hierover duidelijkheid is, zullen wij dit uiteraard communiceren. Mensen die volledig zeker willen zijn dat ze een toegangskaart kunnen aanschaffen, worden geadviseerd hun kaarten te kopen in de voorverkoop bij Wilsport in Sittard. Deze voorverkoop zal doorlopen tot en met donderdag 12 januari 20.00 uur.

Omwisselen:
Er zal voor deze wedstrijd niet omgewisseld hoeven te worden!

Almere City FC (27 januari 2017)

Voorverkoop:
Op vrijdag 20 januari vindt er rondom de wedstrijd Fortuna Sittard – Telstar in het supportershome een verkoopmoment plaats van toegangskaarten voor de wedstrijd Almere City FC – Fortuna Sittard. Voor de wedstrijd van 19.00 tot 19.45 uur en na de wedstrijd van 22.00 tot 22.30 uur. Deze toegangskaarten kosten €10,00 per stuk. Er dient contant betaald te worden. Aangezien de kassa’s van het uitvak in Almere op de wedstrijddag gesloten blijven, dienen toegangskaarten voor deze wedstrijd dus in de voorverkoop gekocht te worden!

Omwisselen:
Er zal voor deze wedstrijd niet omgewisseld hoeven te worden!

Bron: Fortuna Supporters Collectief