De losse kaarten kosten €15 euro per stuk en kunnen gekocht worden rondom de thuiswedstrijd tegen Veendam op vrijdag 30 maart. Voor de wedstrijd vindt de verkoop plaats tussen 18.00 uur en 19.30 uur,  na de wedstrijd tussen 22.00 uur en 22.30 uur in het supportershome.

Het 2e en tevens laatste verkoopmoment vindt plaats op maandag 2 april tussen 19.00 uur en 21.00 uur in het supportershome.

Alle Fortuna-fans krijgen een omwisselbiljet. Dat dient op de wedstrijddag tussen 18.45 en 19.15 uur omgewisseld te worden voor het wedstrijdkaartje. Dit omwisselen gebeurt bij het Esso tankstation ‘Kriekampen’ gelegen aan de A58, ter hoogte van Best. Vanaf daar is het nog circa 20 minuten rijden tot aan het stadion van Willem II.

Mensen die hun kaart hebben opgehaald, dienen vervolgens hun auto verplicht te parkeren op het parkeerterrein bij het bezoekersvak. Indien mensen besluiten elders te parkeren zal hen de toegang tot het stadion worden ontzegd.

Fortuna-fans die komende vrijdag of maandag een kaartje kopen, zullen bij het betalen een parkeerkaart met routebeschrijving ontvangen.

Er is plaats voor 100 auto’s op het parkeerterrein bij het stadion in Tilburg. Reis dus zoveel mogelijk met meerdere mensen in één auto!