Fortuna verwelkomt vandaag drie spelers op de training die hun kunsten mogen komen vertonen: Lars Hutten, Lens Annab en Serkan Bilican.

Hutten is een 25-jarige aanvaller die oorspronkelijk uit de jeugdopleiding van PSV komt. Daar slaagde hij niet. Hij vertrok in het seizoen 10/11 naar Willem II, waarmee hij degradeerde. Het jaar nadien verkaste hij naar SC Veendam, waar hij in zijn tweede seizoen goed presteerde met 12 doelpunten. Dat doelpuntenaantal herhaalde hij in het seizoen 12/13 bij Excelsior waarmee hij promoveerde, maar voor de eredivisie achtten de Rotterdammers hem te licht en dus speelde hij afgelopen seizoen op huurbasis bij Helmond Sport waar hij een mager seizoen had.

Annab is een 26-jarige aanvallende middenvelder. De Algerijnse Belg maakte zijn entree in de Belgische eerste klasse bij KVC Westerlo in het seizoen 08/09 waar hij vier seizoenen speelde. De afgelopen drie seizoenen speelde hij bij het Algerijnse ES Sétif, Lierse SK en afgelopen seizoen bij tweedeklasser ASV Geel.

Bilican is voor ons een grote onbekende.

Bron: Fortuna Sittard