Trainer Wil Boessen geeft aan in een interview met Dagblad De Limburger dat Timothy Dreesen en Ramon Voorn dicht bij contractverlenging staan bij Fortuna. Volgens de trainer ontbreken alleen de handtekeningen nog.

Mochten Dreesen en Voorn inderdaad bijtekenen dan krijgt het plan om de huidige succesvolle selectie bij mekaar te houden verder vorm. Eerder werden Fatih Turan, Roel Janssen, Ferhat Kaya, Patrick N’Koyi, Abdelaziz Khalouta en Gevaro Nepomuceno al vastgelegd voor komend seizoen, terwijl Yoann de Boer, Prince Rajcomar, Jonathan Hendrickx en Wallid Sekkour nog een doorlopend contract hebben. Met Dreesen en Voorn erbij staat de teller dan op 13.

Onduidelijkheid is er dan nog alleen maar omtrent Jordie Briels, Ramazan Çevik, Joeri Schroyen en Niels Vets. Briels heeft aangegeven wel oren te hebben naar een langer verblijf in Sittard-Geleen, de toekomst van Çevik hangt af van huurbaas Standard Luik, Schroyen liet eerder doorschemeren voorlopig af te willen wachten en Vets’ toekomst is ons onbekend.

Quin Kruijsen, Jurjan Mannes en Kevin Diaz zullen Fortuna Sittard verlaten.

Bron: Dagblad De Limburger