Jacky Donkor heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract bij Fortuna Sittard met een optie op een derde seizoen.

Donkor meldde zich op 22 juni in Ohé en Laak op de eerste training van Fortuna Sittard. Fortuna zocht aanvallende versterking en nodigde de twintigjarige Belgische Ghanees uit voor een proefperiode. Die proefperiode heeft nu bijna een maand later geleid tot een contract.

Donkor komt over van KSC Lokeren Oost-Vlaanderen waar hij op een dood spoor zat en transfervrij weg mocht. De gewezen Belgisch en Ghanees jeugdinternational hoopt zijn carrière bij Fortuna te herlanceren. Wij hopen dat het hem lukt.

Donkor is de tiende speler die de afgelopen maanden een contract tekende bij Fortuna Sittard. Felix Passlack, Grégoire Amiot, Patrik Raitanen, Dimitrios Ioannidis, Álex Carbonell, Adnan Ugur, Nassim el Ablak, Vitalie Damașcan en Rasmus Karjalainen gingen hem voor.

De selectie bereidt zich momenteel in Hoederloo voor op de competitie. Komende dinsdag speelt Fortuna een oefenduel tegen hoofdklasser SV Meerssen op Sportpark Marsana in Meerssen (aftrap: 19.00uur).

Bron: Fortuna Sittard