Aan de Nederlandse carrière van Fortuna Sittard-speler Áron Dobos kwam een voorlopig einde nadat de Hongaarse middenvelder werd verhuurd aan ETO FC Győr, uitkomend in de Nemzeti Bajnokság II. Een doorslaand succes werd dat niet, aangezien ETO FC Győr de aflopende huurovereenkomst niet verlengde.

Vandaar dat Dobos niets restte dan terugkeren naar Sittard-Geleen, wetende dat zijn kansen op speeltijd in Fortuna’s eerste elftal miniem zullen zijn. En dus probeert hij nu aan de slag te raken bij een andere ploeg uit de Nemzeti Bajnokság II.

Afgelopen woensdag speelde Dobos mee in een oefenwedstrijd die Szeged-Csanád Grosics Akadémia afwerkte tegen Szolnoki MÁV FC. Dobos laat zich niet onbetuigd, want hij opent namens Szeged-Csanád GA na acht minuten de score.

Het is een opmaat naar meer, want Szeged-Csanád GA loopt uit naar 3-0 en slikt pas in de slotfase een tegendoelpunt. Volgende week woensdag speelt Szeged-Csanád GA wederom een oefenpartij. Dan is Dunaújváros PASE de tegenstander. Drie dagen later speelt Szeged-Csanád GA tegen Újpest FC

Bron: Szeged-Csanád GA