De SV Nao Veure laat drie bussen rijden naar Leeuwarden op dinsdag 27 januari. Het betreft twee standaard bussen (50 plaatsen) en een dubbeldekker (75 plaatsen). Omdat er ook nog vele fortuna fans met de auto naar Leeuwarden zullen reizen worden er toch tussen de 250 en 300 Fortuna fans verwacht in Leeuwarden om hun club te steunen in de strijd om de periode.

Er zijn nog 12 plaatsen vrij in bus 3 dus wil je nog mee, dan kan dat, even bellen met het buscomitee (06-38130110) maar wacht niet te lang want vol = vol.
Voor iedereen die de wedstrijd wil bezoeken (dus ook op eigen vervoer) willen wij nogmaals benadrukken dat een legitimatiebewijs verplicht is om binnen te komen.

Omdat er veel geschoven moest worden met de plaatsen in de bus heeft de SV Nao Veure lijsten gemaakt die opgehangen zullen worden tegen het raam van het supportershome voor vertrek. We willen alle busreizigers vragen even op deze lijsten te kijken in welke bus ze dienen plaats te nemen.

Een speciaal woord van dank willen wij richten aan onze nieuwe vaste busmaatschappij Hanneman de Toerist voor de flexibiliteit rondom de organisatie van deze busreis. We zijn dan ook zeer verheugd u te kunnen vertellen dat we de rest van het seizoen gebruik zullen maken van de diensten van Hanneman de Toerist voor de reizen naar de uitwedstrijden.

Uiteraard willen wij ook nog een woord van dank richten aan Cambuur Leeuwarden en haar fantastische fans. Dankzij hen kunnen Fortuna fans niet alleen de wedstrijd gratis bezoeken maar zal er ook nog een collecte plaats vinden voor Trots op Fortuna. Een fantastisch gebaar van de club en de supporters van Cambuur waarvoor wij onze waardering niet onder stoelen of banken willen steken.

Tot slot willen wij alle Fortuna fans oproepen vol achter de ploeg te gaan staan en 90 minuten lang de 12e man te zijn voor de jongens op het veld. We gaan Fortuna Sittard uitdragen dus laat met z’n allen zien dat we Trots op Fortuna zijn!!!!

Mededeling van de Supportersvereniging Nao Veure