Dagblad De Limburger sprak Lambert Schuurs aan de vooravond van het tweede competitieduel van Fortuna Sittard. De vader van Perr laat weten dat Borussia Mönchengladbach concrete interesse heeft getoond in de diensten van Fortuna’s zeventien jarige centrale verdediger / aanvoerder.

Na PSV en Ajax is Borussia Mönchengladbach de derde club die concrete belangstelling heeft. Of Ajax en PSV nog steeds interesse hebben, is ons onbekend. Lambert Schuurs herhaalt nogmaals Perrs standpunt dat hij dit seizoen bij Fortuna wil afmaken. Die eis kan potentiële gegadigden afschrikken.

Lambert Schuurs vermoedt dat er een leger aan scouts op de tribune zal zitten vanavond op Sportpark De Toekomst om Perr Schuurs aan het werk te zien, onder wie scouts van Manchester City en Tottenham Hotspur – clubs die dus ook interesse hebben, maar nog niet concreet zijn geworden. Daartoe hebben ze nog minder dan een week, want de transfermarkt sluit op 1 september.

Is dit tevens de reden waarom Ajax slechts 75 entreekaarten heeft vrijgegeven voor Fortunasupporters; de rest van het stadion zit vol met scouts?

Bron: Dagblad De Limburger