Er beweegt zich al maanden iets rondom George Cox. Reeds in december wordt duidelijk dat de prestaties van de linksachter enkele clubs zijn opgevallen en ze overwegen Cox aan te trekken. Uiteindelijk komt het tijdens de wintermercato niet tot een overgang en wordt duidelijk dat Cox het seizoen in Sittard-Geleen afmaakt.

Cox trekt zijn goede prestaties van de eerste seizoenshelft door en blijft opvallen. Daar waar clubs in de winter nog even de kat uit de boom kijken, heeft zich recent een club uit het Britse Championship voor Cox bij Fortuna gemeld. Maar het bod dat Queens Park Rangers FC bij Fortuna heeft neergelegd is in de ogen van Head of International Scouting Sjoerd Ars te laag. En dus gaat George Cox voorlopig niet de deur uit.

Naast Queens Park Rangers FC is er nog een andere club geïnteresseerd in de diensten van Cox, maar die club heeft nog geen bod op de 23-jarige vleugelverdediger uitgebracht.

Cox tekende aan de start van het seizoen 20/21 een contract dat hem tot de zomer van 2023 bindt aan Fortuna Sittard. De club die Cox wenst over te nemen zal dus een flink bedrag op tafel moeten leggen.

Bron: Dagblad de Limburger