Fortuna heeft toch weer het nodige blessureleed opgelopen in Suriname. Het ergst zijn Gerritsen en Van Geem er aan toe. Dennis Gerritsen is vroegtijdig naar Nederland vertrokken. Hij zal woensdag aan zijn meniscus geopereerd worden. Hoe lang hij uit de roulatie zal zijn is onduidelijk, maar het ziet er niet goed uit.
Ook Chris van Geem is ernstig geblesseerd geraakt. Hij scheurde zijn meniscus in het duel met Transvaal. Ook dat ziet er dus niet goed uit voor het vervolg van de competitie.
Ook Ruud Hesp verliet het Surinaamse strijdperk niet ongeschonden. Hij heeft knieklachten overgehouden aan het duel met Transvaal, maar dat lijkt een minder serieuze blessure.
Verder ging eerder al Hermans door zijn enkel in het duel tegen Leo Victor. Die blessure was van dien aard dat hij het duel tegen Transvaal aan zich voorbij moest laten gaan.
En tenslotte raakte Colin Cramb in het eerste duel tegen Voorwaarts geblesseerd aan zijn hamstring. De duels tegen Leo Victor en Transvaal gingen al aan hem voorbij. Het niet spelen van Hermans, Hesp en Cramb kan natuurlijk uit voorzorg zijn. Laten we het hopen…. (bron: Fortuna Sittard).