Fortunees Lazar Kojic heeft gisteren een beenbreuk opgelopen in een competitieduel tussen Dinamo Vranje en FK Radnik Surdulica in de hoogste Servische divisie. Kojic liep die blessure in de veertiende speelminuut op na een vliegende tackle van tegenstander Seydou Bocar Seck, die met rood het veld moest ruimen (zie onderstaande video na ongeveer 25 seconden). Zelfs de Dinamo-trainer vond na afloop dat Bocar Seck de zwaarst mogelijk straf moet krijgen voor zijn onbesuisde overtreding.

Kojic speelt dit en de komende twee seizoenen op huurbasis voor FK Radnik Surdulica en heeft in Sittard-Geleen nog een contract tot de zomer van 2022. Het is ons onduidelijk wat de gevolgen zijn van deze beenbreuk en de langdurige revalidatie voor het huurcontract dat Fortuna en FK Radnik hebben afgesloten.

Kojic kwam in de winterstop van het seizoen 17/18 naar Fortuna Sittard en tekende een vierjarig contract. In het promotieseizoen speelde hij acht competitieduels mee. Tijdens de afgelopen zomerstop verruilde hij Fortuna Sittard op huurbasis eerst voor FK Bačka en later voor zijn huidige huurbaas FK Radnik Surdulica.

We wensen Kojic sterkte bij zijn revalidatie.

Bron: Espreso