Projectontwikkelaar 3W zal de exploitatie van bedrijvenstad Fortuna overnemen van Meulen Bouw. Impliciet betekent dat, dat Meulen Bouw de hoop op een snelle verkoop van de percelen rond het stadion van Fortuna Sittard opgegeven heeft. 3W ziet wel nog mogelijkheden om het industrieterrein aan de man te brengen. We mogen dus concluderen dat het innovatieve concept van intensief ruimtegebruik (bijvoorbeeld geen parkeerplaatsen) mislukt is.
3W, in tegenstelling tot Meulen Bouw van huis uit wel een projectontwikkelaar, denkt middels haar uitgebreide netwerk het bedrijventerrein wel vol te krijgen. Of het concept “intensief ruimtegebruik” nu overboord gaat, is onduidelijk, maar het ligt wel voor de hand.
De exploitatie van de ruimtes onder het W&P stadion neemt 3W overigens niet over van Meulen Bouw. Daar ziet zelfs 3W geen gat in! Met andere woorden, die ruimtes zijn blijkbaar zo slecht te verkopen dat 3W daar haar vingers niet aan wil branden. Kortom, we zullen nog wel een poos naar dat niet-afgebouwde stadion moeten kijken….
(bron: Limburgs Dagblad).