Gisteren heeft Fortuna Sittard-aanvaller Djibril Dianessy wederom een zware knieblessure opgelopen. Het is nog niet duidelijk hoe lang de Frans-Malinese aanvaller exact uit de roulatie is, maar de ernst van de blessure doet vermoeden dat met het ergste rekening moet worden gehouden.

Dianessy is nog maar pas terug van een zwaar blessureleed. In het duel tegen Almere City FC (seizoen 2017/2018) scheurt Dianessy de voorste kruisband van zijn linker knie en raakt zijn meniscus beschadigd. Dat herstel heeft een jaar geduurd.

In de slotfase van afgelopen seizoen maakt Dianessy zijn rentree in de Sittardse hoofdmacht, maar dan gaat het opnieuw mis. Tijdens een duel van Jong Fortuna tegen Jong FC Twente grijpt Dianessy plots naar zijn hamstring; te snel gebracht? Desalniettemin keert Dianessy terug op het veld, maar richt hij zich volledig op het seizoen 2019/2020.

Maar dat seizoen start niet goed voor hem. Allereerst wordt hij disciplinair geschorst en vervolgens ketst zijn transfer naar AEK Athene op het laatste moment af. Dianessy wordt na een goed gesprek met de leiding weer in genade aangenomen, maar heeft nu wederom met tegenslag te kampen.

De redactie van Fortuna Online wenst Djibril Dianessy veel sterkte toe bij zijn herstel.

Bron: Fortuna Sittard