Mark Zegers keert na dit seizoen terug bij Fortuna Sittard. In het huidige seizoen speelt Mark op huurbasis bij Helmond Sport, maar hij heeft de Brabanders te kennen gegeven dat hij komend seizoen niet weer in Helmond onder de lat zal staan.
Als Zegers dus terugkeert naar Fortuna hebben we een luxe probleem: vier keepers (Zegers, Hesp, Bertjens en Baart) voor drie plekken. Zegers zal wel niet naar Sittard komen om opnieuw op de bank te gaan zitten, dus het ligt voor de hand dat hij eerste keus wordt.
Temeerdaar Hesp al verschillende keren heeft laten doorschemeren dat zijn lichaam nu langzamerhand toch wel enige gebreken vertoont die het voor hem niet langer meer mogelijk maken 34 wedstrijden te keepen. Echter, Hesp heeft in zijn contract staan dat hij volgend seizoen nog keept om daarna een commerciële functie binnen de club te gaan vervullen. Een jaartje afbouwen naast Zegers lijkt dan voor de hand te liggen.
Davy Bertjens heeft recentelijk geen contractverlenging aangeboden gekregen, toen andere jeugdspelers dat wel kregen en bovendien maakt Bertjens ook geen deel uit van het Fortuna talentenfonds. Dat zou zo maar eens kunnen betekenen dat Bertjens toch niet het grote talent is dat men vroeger in hem zag en dat zijn toekomst niet in Sittard ligt. Laat onverlet dat zijn contract nog een seizoen doorloopt en dus zal hij wel in het tweede keepen komend seizoen.
Blijft Rein Baart over. Ook hij staat komend seizoen nog onder contract bij Fortuna Sittard, maar een vacante positie is er voor hem niet. Ach ja, Robert-Jan Zoetmulder heeft in Sittard toch ook jaren rondgelopen zonder dat echt duidelijk was wat ie nu eigenlijk deed (bron: Limburgs Dagblad)!