Het supportershome zal voor afgaand aan de verplichte buscombi naar MVV Maastricht van 16.00 uur geopend zijn. De tapkraan wordt om 18.15 uur dicht gedraaid. We verzoeken de supporters om 18.15 uur naar de bussen te gaan zodat we om 18.45 uur kunnen vertrekken naar Maastricht.

SV Nao Veure zorgt er dus voor dat je niet in de kou hoeft te staan.

Bij aankomst van de bus zal men controleren of je in de juiste bus zit met het juiste omwisselbiljet. De aanwezige steward zal je voor het betreden van de bus fouilleren. In de bus zal geen drank verkoop plaatsvinden en het is verboden om eigen drank mee de bus in te nemen.

Verder rekent SV Nao Veure erop dat jullie je in de bussen gedragen zoals dat hoort. Afval a.u.b. deponeren in de daarvoor bestemde afvalzakjes. Roken is niet toegestaan in de bussen.
Iedereen dient zich te houden aan de bus en gedragsregels die op de site van SV Nao Veure staan. Tenzij hier anders aangegeven.

Voor vragen/opmerkingen kunt u terecht bij de 1 of 2 aanwezige begeleiders van SV Nao Veure in de bus.

SV Nao Veure wenst iedereen een gezellige reis naar Maastricht en terug. Laten we er met zijn allen 100% achter Fortuna gaan staan en iedereen laten horen dat Fortuna Sittard wel degelijk bestaansrecht heeft. Hopelijk komen er 3 punten mee naar Sittard.

Bestuur SV Nao Veure