De KNVB heeft het concept competitieprogramma voor het seizoen 14/15 vrijgegeven. Het is een concept programma dat ter inzage ligt bij de clubs en de veiligheidsdriehoek. Er kunnen dus nog veranderingen komen.

De eerste bal in de eerste divisie zal rollen op vrijdag 8 augustus en de reguliere competitie eindigt op vrijdag 8 mei 2015. In die negen maanden werkt Fortuna 38 duels af (22 op een vrijdag; 7 op een maandag; 6 op een zaterdag en 3 op een zondag). De competitie ligt stil gedurende interland weekends (in tegenstelling tot het afgelopen seizoen) en tijdens een winterstop van 20 december tot 15 januari.

Mochten we wederom de play-offs halen dan zullen die gespeeld worden tussen 11  en 31 mei 2015.

Het lijkt erop dat de KNVB erop gokt dat geen eerste divisie club de bekerfinale haalt, want die wordt op zondag 3 mei gespeeld, twee dagen na de 37ste speeldag in de eerste divisie (waarin alle duels op hetzelfde tijdstip gespeeld moeten worden). Plaatst een eerste divisie club zich voor de bekerfinale dan moet of de bekerfinale naar de maandag, of de complete 37ste speeldag in de eerste divisie naar een donderdag.

Voor een (voorlopig) overzicht van alle duels, ga je naar: Concept competitieprogramma.

Bron: KNVB