De dames van Fortuna Sittard hebben ook hun vierde competitiewedstrijd niet kunnen winnen. In Groningen gingen de dames tegen Oranje Nassau met 4-1 onderuit.

De wedstrijd begint erg slecht, want na amper twee minuten kijken de dames al tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Natalie Kothai. Ruim 10 minuten later wordt het 2-0 door Jorike Olde Loohuis. Met die stand wordt de rust niet gehaald, want na ruim 35 minuten scoort Marian Meijer Oranje Nassau’s derde doelpunt.

In de tweede helft probeert Fortuna iets terug te doen en dat lukt als Vera Wanrooij vlak na de hervatting voor 3-1 zorgt. Desondanks lukt het niet om via een tweede treffer weer in de buurt van Oranje Nassau te komen. Ongeveer 10 minuten voor tijd scoort Natalie Kothai haar tweede doelpunt en zorgt voor de 4-1 eindstand.

Om de aansluiting met de andere staartploegen niet te verliezen wordt er volgende week best gewonnen. De Fortuna Dames spelen dan op het veld van RKHVV.