Op vrijdag 6 april speelt Fortuna Sittard het uitduel tegen Go Ahead Eagles. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte auto- / buscombi.

Kaartverdeling auto / buscombi

Om het maximaal aantal kaarten voor het uitvak beschikbaar te krijgen zou Fortuna SC ervoor moeten kiezen om uitsluitend met bussen naar Deventer te reizen. Er zijn echter ook mensen die niet in de gelegenheid zijn om met de bus mee te reizen. Om deze tegemoet te komen zullen er ook een aantal omwisselbiljetten beschikbaar gesteld worden voor de autocombi.

Er zullen 30 parkeerkaarten en daarmee 120 omwisselbiljetten beschikbaar zijn voor de autocombi. Parkeerkaarten worden uitsluitend uitgegeven aan (groepen) mensen die ook vier omwisselbiljetten afnemen! De overige supporters zullen naar Deventer moeten reizen met de bus. Dit betekent dat er maximaal vier bussen ingezet kunnen worden in verband met beperkte parkeergelegenheid. Er zijn daarom slechts 200 kaarten beschikbaar voor de buscombi.

Verkoopmomenten

Het eerste verkoopmoment zal uitsluitend voor leden van Fortuna SC georganiseerd worden. Deze inschrijving / verkoop vindt plaats op maandag 2 april voor de wedstrijd Fortuna Sittard – Helmond Sport van 13.15 tot 13.45 uur. Vanaf 13.45 tot 14.15 uur kunnen ook niet leden een omwisselbiljet kopen of zich inschrijven voor de bus naar Deventer. Ook na de wedstrijd van 16.15 tot 17.00 uur zal er nog verkoop plaatsvinden.

In geval er na maandagavond nog grote aantallen kaarten beschikbaar zijn voor de buscombi dan zal Fortuna SC overwegen om deze om te ruilen voor omwisselbiljetten voor de autocombi. In dat geval zouden er wellicht nog enkele omwisselbiljetten voor de autocombi beschikbaar kunnen komen die dan verkocht zullen worden bij Wilsport aan de Steenweg te Sittard binnen openingstijden.

Kosten

De omwisselbiljetten voor de autocombi kosten €15 per stuk. Leden betalen €30 voor de buscombi; niet leden betalen €35. Contant betalen tijdens de inschrijving.

Vertrek- / omwisseltijden

Autoreizigers: omwisseltijd en plek nog niet bekend. Busreizigers melden zich op 6 april om 16.15 uur bij de voorzijde van het Fortuna Stadion.

Let op: Eenmaal gekochte omwisselbiljetten kunnen niet meer omgeruild worden voor buskaarten en omgekeerd.

Voor meer informatie, neem contact op met Fortuna SC: tel. 06 – 3813 0110.