Het damselftal van Fortuna Sittard heeft vanmiddag haar zesde verlies van het seizoen geleden. Op het trainingscomplex van FC Twente was het eerste dameselftal van ATC ’65 met 3-1 te sterk voor de Sittardse dames.

Fortuna begon goed aan de wedstrijd, hetgeen resulteerde in een 0-1 voorsprong. Liv Aerts scoorde haar 11e doelpunt van het seizoen uit een strafschop. Maar die voorsprong konden de dames niet vasthouden. Nog voor de rust kwam ATC ’65 op gelijke hoogte.

Na de rust incasseerden de dames nog twee treffers, waardoor een einde kwam aan een mooie reeks. Uit de laatste zes wedstrijden werden namelijk 16 behaald.

Volgende week staat de laatste competitieronde voor de winterpauze op het programma. Om 17.00 uur trappen de Fortuna Dames in Munstergeleen af voor het treffen met Saestum. De dames hebben nog iets goed te maken tegen de Zeister tegenstrever. Immers, in de beginfase van het seizoen ging men in Zeist met liefst 6-1 onderuit.