Zoals eerder bekend gemaakt werd vindt er vanavond van 19.00 tot 20.00 uur in het supportershome een extra verkoop plaats voor de busreizen naar Excelsior – Fortuna Sittard en Willem II – Fortuna Sittard. Daarnaast vind er deze avond van 19.00 tot 20.00 uur, mits wij de kaarten uit Tilburg ontvangen hebben, een verkoop plaats van kaarten voor vrij vervoer naar de wedstrijd Willem II – Fortuna Sittard. Deze kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar in de voorverkoop omdat de kassa’s van het uitvak op de wedstrijddag gesloten zullen blijven.

Naast dit voorverkoopmoment zal er voor deze kaarten een tweede verkoopmoment georganiseerd worden op maandag 2 december 2013 van 19.00 tot 20.30 uur. De kaarten voor het uitvak kosten € 15,00. Er dient contant betaald te worden! Na 2 december 2013 zijn er geen losse kaartjes voor het uitvak in Tilburg meer beschikbaar.

Er is sprake van een verplichte parkeerregeling hetgeen betekent dat alle supporters van Fortuna Sittard op de parkeerplaats bij het uitvak dienen te parkeren. Supporters die elders parkeren zullen bij het uitvak worden verzocht hun auto alsnog bij het uitvak te parkeren en wanneer ze hiertoe niet bereid zijn zal de toegang tot het stadion geweigerd worden. Fortuna SC adviseert daarom iedereen met klem deze instructies op te volgen!

Bron: Fortuna Supporters Collectief