Tijdens de eerste training ontdekten we vanochtend een viertal testers. Dat Fortuna interesse had in Amadou Ciss was al bekend. De achttienjarige Senegalese middenvelder trainde vandaag dan ook mee. Hij speelde het afgelopen seizoen voor de Franse derdeklasser FC Pau.

Naast Ciss waren er vanochtend twee Venezolanen van de partij: José Bandez en Rubén Ramírez. Bandez (links op de foto) is een 18-jarige rechteraanvaller die het afgelopen seizoen bij Carabobo FC in de hoogste divisie van Venezuela speelde. Voor die club kwam hij begin dit jaar ook tweemaal uit in de Copa Libertadores. Ramírez (rechts op de foto) is een 22-jarige centrale verdediger. Hij speelde afgelopen seizoen voor Atlético Venezuela dat net als Carabobo in de hoogste Venezolaanse competitie uitkomt. Ramírez is tevens in het bezit van een Portugees paspoort.

Ten slotte zagen we de Hongaarse Áron Dobos aan het werk. De achttienjarige aanvaller speelde het afgelopen seizoen bij de Hongaarse club Dunaújváros PASE op het derde niveau van Hongarije. Hongaarse bronnen melden dat Fortuna al een tijdje interesse heeft in Dobos; nu is hij op proef.