Fortuna Sittard heeft de opties die de club afgelopen zomer in de contracten van Fatih Turan en Roel Janssen liet opnemen om de dit seizoen aflopende contracten met een seizoen te verlengen gelicht. Kortom, beide spelers spelen ook in het seizoen 13/14 bij Fortuna Sittard.

Eerder lichtte Fortuna dezelfde opties in de contracten van Ferhat Kaya, Patrick N’Koyi, Abdelaziz Khalouta en Gevaro Nepomuceno. Ook zij spelen komend seizoen bij Fortuna, net als Yoann de Boer, Prince Rajcomar, Jonathan Hendrickx en Wallid Sekkour die nog een doorlopend contract hebben.

Het geraamte van het elftal van komend seizoen is dus al vroeg bekend, maar er zijn nog wel enkele belangrijke pionnen uit het lopende seizoen die nog niet zijn vastgelegd voor komend seizoen, zoals Timothy Dreesen, Joeri Schroyen, Ramon Voorn, Quin Kruijsen, Jordie Briels, Ramazan Çevik en Kevin Diaz.

De laatste heeft aangegeven niet bij te willen tekenen en Kruijsen tekende onlangs bij bij VVV Venlo (maar is wellicht opnieuw op huurbasis beschikbaar?). De overige spelers zijn einde contract in Sittard-Geleen.

Bron: Fortuna Sittard