Het is maandag, Fortuna geniet nog wat van de overwinning bij FC Volendam en de transfermolen draait alweer. Maar niet al te snel en op het moment dat de bel gaat om nieuwe passagiers op te pikken, is de carrousel alweer tot stilstand gekomen.

Deze keer neemt Loreintz Rosier plaats in de transfermolen. Het Italiaanse US Salernitana 1919 heeft het slotlicht van de Serie A aan de ingang staan en slikt veel te veel doelpunten. dan kun je best wel een stofzuiger gebruiken. En ze hebben hun oog laten vallen op de rijzige Fransman. Dat beweert namelijk de Duitse zelfuitgeroepen ‘International transfer market expert’ Dominik Schneider. En de ‘Cavallucci Marini’ willen snel tot zaken komen, want de transfer moet nog deze transferwindow haar beslag krijgen.


Loreintz Rosier gaat voorlopig helemaal nérgens naartoe

Maar we kunnen weer rustig ademhalen, want Fortuna gaat niet akkoord met de voorwaarden waartegen de Zuid-Italianen Rosier willen overnemen. Ze denken dat Fortuna helemaal gek is geworden en haar middenvelder voor een appel en een ei in de uitverkoop doet. En dat terwijl Deroy Duarte nog altijd strijd om het winnen van de Africa Cup.

Snel door naar de volgende kwakkel!

Bron: Dominik Schnedier X / Lorenzo Lepore X