Op zondag 11 januari vindt, in samenwerking met SV Nao Veure en Help Fortuna, de eerste officiële TOF-activiteit plaats. Dan worden namelijk alle Fortuna-fans uitgenodigd om het glas te heffen op een gezond en succesvol 2009.

Deze borrel wordt echt een ouderwetse borrel, waarbij gezelligheid en saamhorigheid met afstand het belangrijkste is. De dag is voor jong en oud, voor klein en groot en voor man en vrouw. Iedereen is welkom en er is uiteraard gezorgd voor ouderwetse ‘sjtummingsmeziek’.

Naast gezelligheid zal TOF een update geven over wat er sinds de kick-off is bereikt en zullen nieuwe activiteiten worden toegelicht. Ook zullen we een aantal prominente Fortuna mensen vragen kort iets over 2009 te voorspellen. Alle fans zijn uitgenodigd, dus neem ook je familie en vrienden mee.

Tevens is er de mogelijkheid om TOF-donateur te worden of een halve seizoenkaart aan te schaffen!

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in zalencentrum Oos Kaar in de Sittardse wijk Overhoven. Daar TOF van mening is dat Fortuna terug de wijken in moet om mensen te ontmoeten, zullen diverse TOF acitiviteiten plaatsvinden op originele locaties in de regio. De mensen van Oos Kaar doen tevens een origirnele duit in het TOF zakje: zij sponsoren tijdens de borrel de hapjes en hebben de consumptieprijs aangepast tot € 1,50!

Oos Kaar (Geldersestraat 24, Sittard) is te bereiken door de Rijksweg Noord ter hoogte van Rijwielhandel Stienen te verlaten en langs deze fietsenspeciaalzaak de Geldersestraat in te rijden. Oos Kaar ligt na +/- 200 meter aan uw rechterhand.

Bron: Trots op Fortuna