Op dit moment onderzoekt de SV Nao Veure of er voldoende animo is voor een meerdaagse reis naar Engeland.

De SV Nao Veure heeft het voornemen om van 26 t/m 29 december 2008 een trip naar Liverpool te plannen. Het hoogtepunt van deze trip moet het bijwonen van de wedstrijd Everton – Sunderland worden.

Wat moet deze trip kosten?
De kosten voor deze meerdaagse trips worden maximaal € 250,00. Deze totaalprijs zal hoogstwaarschijnlijk wat lager uitvallen, echter geven we een indicatie waarbij we uit gaan van slechts dertig aanmeldingen. Indien er meer aanmeldingen komen zal de trip goedkoper worden!!

Leden van de SV hebben natuurlijke eerste keus, echter ook niet leden krijgen de mogelijkheid zich aan te melden. Mocht de animo groot zijn, dan hebben leden voorrang.
Uiteraard zullen leden ook een korting op de totaalprijs geboden krijgen, hierover zal later meer bekend worden.

Hoe ziet de trip eruit?
Op vrijdagavond 26 december 2008 zal er met de bus koers worden gezet richting Liverpool. Daar zullen we dan zaterdag tegen de middag arriveren. Bij aankomst zullen we intrek nemen in een goed verzorgd hotel in Liverpool (ontbijt + overnachting). De rest van de dag kunnen de mensen geheel naar eigen keuze invullen. Hierbij kunnen we vermelden dat het nachtleven in Liverpool zeer de moeite waard is.

Na het ontbijt op zondag zullen we ruim voor aanvang van de wedstrijd met de bus richting het stadion van Everton (Goodison Park) vervoerd worden.
Daar wonen wij dan ‘s-middags de wedstrijd Everton – Sunderland bij.

‘S-avonds zullen we dan weer koers zetten richting Limburg alwaar we dan maandagochtend zullen aankomen.

Wat zit er in de prijs inbegrepen?
*Vervoer per luxe touringcar heen en terug.
*De schuttle Calais – Folkestones – Calais.
*Het verblijf in hotel, betreffende een 2-persoonskamer (overnachting + ontbijt).
*Vervoer van en naar stadion van Everton.
*Toegangskaart voor de Wedstrijd Everton – Sunderland.

Geef je snel op!!!
Vanaf het moment dat we dertig inschrijvingen hebben zullen we de reis concretiseren. Alle afspreken betreffende de reis (busreis, hotel, kaarten) zijn gemaakt. Echter pas vanaf het moment dat er zich dertig mensen hebben aangemeld zullen we alle partijen officieel toezeggen.

Het is dus belangrijk om tijdig aan te geven dat je mee wil. Op deze manier ben je zeker van je plaats. Hoe eerder we voldoende aanmeldingen hebben des te sneller wij de reis officieel kunnen toezeggen (anders lopen we het risico dat hotels vol zitten en dergelijke) Uiteraard willen wij wel benadrukken dat mensen zich alleen moeten opgeven wanneer ze ook echt zeker zijn dat ze mee willen gaan. Vergeet niet: VOL=VOL dus geef je op!

Waar inschrijven?
Inschrijven kan elke thuiswedstrijd in het supportershome. Betaling vindt plaats vanaf het moment dat we dertig inschrijvingen hebben en de reis officieel toezeggen.

Alles dus voorlopig onder voorbehoud.

Meer info
Neem contact op met Christian van daal (sittard_till_i_die@hotmail.com)