Het supportershome verhuist naar het stadion. Dat is het belangrijkste nieuwsfeit van de supportersavond die Fortuna in samenwerking met de supportersvereniging gisteravond belegde.
Het is de bedoeling dat het supportershome gevestigd zal worden in het spelershome op de eerste etage van het hoofdgebouw van het W&P Stadion. En dat spelershome (en dus ook de ingang) ligt aan de “noordkant” van het hoofdgebouw.
Er moeten nog een aantal (niet onbelangrijke) zaken geregeld worden, zoals de vraag wie het supportershome gaat uitbaten (de supportersvereniging of toch Fortunato?). Daarnaast moet het nieuwe supportershome nog helemaal ingericht worden, dus zal het home wel niet eerder dan het nieuwe seizoen geopend worden.

Verder presenteerde Theo Mommers zijn nieuwste kledingcollectie die hij in samenwerking met de club wil gaan verkopen. Ook dat zal wel iets voor het nieuwe seizoen worden.
Koning en Coocky hielden nog een verhaal over het lopende voetbalseizoen en de Supportersraad stelde zich nogmaals voor.