Stefanovic heeft (op last van Vitesse) zijn excuses aangeboden aan Rolf Landerl voor zijn walgelijke overtreding tijdens de bekerwedstrijd tussen Fortuna Sittard en Vitesse. Bovendien heeft Stefanovic Landerl een schadeloosstelling van 15.000 gulden aangeboden, die Landerl zal doneren aan een goed doel.

Overigens houdt Stefanovic bij hoog en laag vol dat hij de overtreding niet opzettelijk heeft gemaakt, maar zou hij Landerl per ongeluk geraakt hebben tijdens het opstaan. Als dat zo is, meneertje Stefanovic, waarom heb je dan je excuses aangeboden? Want als je er niets aan kon doen, hoef je je ook nergens voor te excuseren en al zeker geen geld (NUON geld?) aan te bieden!
Nee, er kan maar één reden zijn waarom Stefanovic zijn excuses aanbood en dat is om de tuchtcommissie mild te stemmen. En warempel, het is hem nog gelukt ook, want zijn oorspronkelijke straf van 8 wedstrijden is teruggeschroefd naar 6 wedstrijden.
Oh ja en dan hebben we Vitesse nog. De Arnhemmers hebben Stefanovic een heuse boete opgelegd. Hoeveel? 1.500 gulden! Maak je zelf maar belachelijk! (bron: KNVB / Dagblad De Limburger).