Danny Schreurs komt niet naar Fortuna. Na een lange periode van onderhandelen heeft de club de zaak afgeblazen. Hiermee komt in ieder geval een periode van onzekerheid teneinde. Zowel voor Fortuna alsook voor Schreurs, hoe jammer het ook is.

Afgelopen seizoen wist Fortuna de rechtsbuiten nog voor een half jaar los te weken bij zijn vorige werkgever, het Tilburgse Willem II. In die periode werd ook duidelijk dat een terugkeer naar Brabant niet tot de mogelijkheid behoorde. Teneinde verlost te zijn van een transfersom, verbrak de aanvaller recent nog zijn contract met Willem II. Hiermee dacht Fortuna in pole positie te liggen om de rechtsbuiten in te lijven, maar dat gaat nu niet door.

Het is bekend dat Schreurs niet de goedkoopste speler is, maar hij is natuurlijk wel een garantie voor assists en doelpunten, iets waar de club zo node aan heeft. De club richt haar pijlen nu op andere spelers. Hopelijk zijn dat geen spelers uit de vijver waaruit de spelers zijn gekropen die recent een proefperiode bij de club hebben afgelegd.

Bron: Fortuna Sittard