Op de slotdag van het trainingskamp in Alicante, gaf Fortuna-huurling José Rodríguez een interview aan de plaatselijke Spaanse krant Diario Informacion. In dat interview gaat Rodríguez in op wat er verkeerd is gelopen in zijn carrière die zo veelbelovend begon bij Real Madrid, maar wellicht belangrijker hoe hij zijn toekomst ziet.

Aangezien hij na afloop van zijn huurperiode bij Fortuna Sittard nog een eenjarig contract heeft bij Bundesligist FSV Mainz’05, is het niet ondenkbaar dat hij naar Mainz terugkeert. Toch wel, Rodríguez – die in Sittard-Geleen het plezier in het spelletje heeft teruggevonden – is daar vrij stellig over. Hij sluit uit dat hij terugkeert bij Mainz, een club die hem slecht behandeld heeft, aldus Rodríguez.

De oud-speler van onder andere Real Madrid en Galatasaray wil zich via Fortuna opnieuw in de kijker spelen van grotere clubs om zijn carrière weer vlot te trekken. In het interview blijft het echter in het midden of hij daarmee bedoelt de komende tweede competitiehelft van het seizoen 18/19, of dat hij ook komend seizoen nog graag bij Fortuna zou willen spelen om dan de overstap te maken.

Het hangt er natuurlijk ook vanaf wat Fortuna Sittard wil.

Bron: Diario Informacion