Roda JC heeft interesse in Dirk Jan Derksen. De Kerkradenaren zien in hem de ideale twaalfde man in de spits. Derksen heeft nog een doorlopend contract in Sittard en kan dus niet gratis vertrekken.
Aangezien Fortuna niet zit te wachten op een transfersom, wil de club alleen maar praten over een overgang van Derksen (naar welke club dan ook) als Fortuna daar spelers van de kopende club voor terugkrijgt.
Eerder wilde FC Den Bosch Derksen al overnemen, maar Fortuna was niet geïnteresseerd in Powel, die FC Den Bosch in ruil voor Derksen naar Sittard wilde sturen. Roda JC beraadt zich nu over welke spelers ze in de ruil met Derksen wil betrekken.
Fortuna Online gaat ervan uit dat Fortuna zeer behoedzaam te werk zal gaan na het fiasco van Dave Zafarin en Mohammed Elberkani dit seizoen. Voetballend mogen de nummers 15-25 van Roda JC wellicht iets kunnen toevoegen aan de Fortuna selectie, qua mentaliteit zakken ze meestentijds door de mand en laat het nu juist om mentaliteit gaan in de eerste divisie!

Bron: VI