Fortuna heeft de amateurs van RKSVN uit Neer met “slechts” 5-0 verslagen. Bij de rust was het 2-0 door doelpunten van Cramb en Gerritsen. Na rust maakten Cramb en Gerritsen hun tweede treffer van de wedstrijd, terwijl Averdijk tussendoor ook nog scoorde.
Verder had de wedstrijd vrij weinig om het lijf. Twee spelers maakten hun debuut voor Fortuna. Van Dieren als centrale verdediger op de plek van Volmer en Baart verving Hesp in de tweede helft op doel. Maar ja, als de tegenstander de middenlijn niet over komt, gaan we maar geen conclusies verbinden aan het optreden van beide nieuwkomers. Verder maakte Hamming zijn rentree, dat is ook goed nieuws! Zoals gebruikelijk in deze voorbereiding komt Fortuna wedstrijden tegen amateurs niet ongeschonden door, dus ook tegen RKSVN was er een nieuw blessuregeval te melden. Een aanslag op Emeran houdt hem voorlopig aan de kant. Hoe lang is onduidelijk (bron:De Limburger / Limburgs Dagblad).