Fortuna heeft dus de salarissen over de maand mei niet uitgekeerd. Het Limburgs Dagblad belde eens met de trainer en twee spelers en vroeg om een reactie.

Hans de Koning: “Tja, het is natuurlijk niet leuk, maar het is niet anders. De club heeft het gewoon ontzettend moeilijk en doet er echt alles aan. Ik heb er begrip voor dat ik even iets langer op mijn centen moet wachten”.

Marcel Akerboom: “Het is flink vervelend; mijn huis en auto moet ik immers ook gewoon betalen. Ik ben wel een beetje teleurgesteld, maar in feite kan de club er ook niks aan doen. Ik kan nu wel boos worden, maar ik weet niet eens op wie”.

Dennis Krijgsman: “Ik zal toch ook gewoon moeten eten. Dit is echt vervelend”.

De Koning en Akerboom vinden het vervelend maar tonen wel begrip voor de situatie. De club kan er ook niet zoveel aan doen.
Dennis K. vindt het toch echt vervelend, want hij moet toch ook gewoon eten. En dat zegt de man die een slordige 600.000 gulden per jaar verdient. Dat is 50.000 gulden per maand. De helft gaat naar de belasting en wellicht van het restant ook nog eens de helft naar het CFK (tenminste zou moeten!!) en dus ontvangt Dennis K. zo’n 12.500 gulden netto per maand op zijn rekening. Hoeveel boterhammen zou je daarvan kunnen kopen? Blijkbaar niet genoeg voor Dennis K., want als hij een maand geen geld krijgt, is hij blut.
Bovendien, waarom zou Dennis K. eigenlijk moeten eten? Hij verbruikt toch geen energie??

Bron: Limburgs Dagblad