In een interview met 1Limburg geeft assistent trainer Kevin Hofland aan, dat qua recruteringsbeleid de prioriteit ligt bij het aantrekken van een opvolger van Perr Schuur als centrale verdediger. 1Limburg denkt dat Fortuna denkt aan de 30-jarige, ervaren Rens van Eijden die bij AZ op overschot is.

Als Fortuna erin slaagt een centrale verdediger vast te leggen, dan is de selectie die Fortuna Sittard in de eredivisie moeten houden zo goed als compleet.

Tot dusverre trok Fortuna de doelman Alexei Koselev, de verdedigers Alessandro Ciranni en Rubén Ramírez, de middenvelders George Mells, Mark Diemers en Ahmed el Messaoudi en de aanvallers Andrija Novakovich en Áron Dobos aan. Ook zijn er nog de aanvallers José Bandez en Amadou Ciss, die Fortuna nog niet gepresenteerd heeft. Verder tekenden twee spelers uit de jeugdacademie hun eerste profcontract: middenvelder Bo Breukers en doelman Rowen Koot.

Mocht er zich later in de transferperiode nog een buitenkansje voordoen om een centrale middenvelder of een buitenspeler aan te trekken, dan zal Fortuna die kans niet laten liggen, aldus Hofland.

Bron: 1Limburg