De kogel is dan eindelijk door de kerk: Prince Rajcomar heeft een contract voor drie jaar (plus een optie voor een vierde jaar) getekend bij FC Utrecht en volgt dus zijn maatje Samir el Gaaouiri richting Domstad.
De onderhandelingen hebben een behoorlijke tijd geduurd omdat Fortuna Rajcomar niet voor niks liet gaan. De hoogte van de uiteindelijke transfersom is niet bekend gemaakt, maar zal te zijner tijd weldegeljk bekend raken, omdat Rajcomar deel uitmaakt van het Fortuna Talentenfonds.
De 18-jarige Rajcomar is bezig aan zijn tweede seizoen in de hoofdmacht van Fortuna. In die twee jaar liet Rajcomar zowel bij Fortuna als bij het Nederlands elftal zien over het nodige talent te beschikken, maar zijn mentale kracht blijft een groot vraagteken.
Onlangs verlengde Fortuna het contract van Rajcomar, waarbij Rajcomar een behoorlijke salarisverhoging tegemoet kon zien vanaf komend seizoen. Op basis van dat opgewaardeerde contract kon Fortuna nu een serieuze transfersom bedingen, zonder ooit één euro van dat opgewaardeerde contract te hoeven betalen. Voorwaar geen slechte deal dus.
Rest ons Rajcomar natuurlijk veel succes te wensen bij zijn nieuwe werkgever: FC Utrecht.