Afgelopen maandag namen de prijswinnaars van de spandoekenwedstrijd de prijzen in ontvangst uit handen van Ralph Delahaye (rechts op de foto naast Ruud Hesp). Ralph loopt momenteel stage bij Fortuna en heeft als opdracht de sfeer in het stadion in kaart te brengen en uit te zoeken hoe de sfeer verbeterd kan worden. De spandoekenwedstrijd vormde daar een onderdeel van.
De eerste prijs (een seizoenkaart voor komend seizoen) voor het mooiste spandoek ging naar het spandoek “ZITTERD” gemaakt door Rob Coenen (rechts naast Ralph Delahaye). Daarnaast staat één van de vele makers (we gaan niet alle namen noemen…) van het “IL NOSTRO CUORE BATTE GIALLO VERDE” spandoek. Dit spandoek sleepte de tweede prijs in de wacht (een VIP arrangement voor één van de thuiswedstrijden van Fortuna).
Onderaan staan de drie winnaars van een door de selectie gesigneerd shirt (vlnr: Chris Hoedemakers, Niels Dullens en Yard Porteners). En dat is de derde prijs. En die prijs kregen ze voor het spandoek dat op de foto staat.