Het Nederlands elftal onder 21 jaar heeft een oefenwedstrijd tegen Panningen met 5-1 gewonnen. Deze nationale selectie heeft drie Fortunezen in de gelederen: Marcel Akerboom, René van Dieren en Harrie Gommans. Met name de aanwezigheid van Gommans is opmerkelijk. Hij is met zijn 18 jaar veruit de jongste in de selectie en zou eigenlijk nog in de categorie onder 19 moeten uitkomen. Maar bij de KNVB achten ze hem goed genoeg om het al hogerop te proberen. Dit in tegenstelling tot Verel die hem nog niet laat mee trainen met de Fortuna selectie, maar hem voorlopig bij de A-jeugd stalt.
Akerboom en Van Dieren speelden in de basis en Gommans viel in de tweede helft in. Van Dieren nam de derde treffer voor zijn rekening.
Grote afwezige was natuurlijk Van Barneveld, die aanvankelijk ook geselecteerd was, maar ja dat ging dus niet door.
Deze oefenwedstrijd was een voorbereiding op de vriendschappelijke interlands tegen Duitsland, Zwitserland en Italië die binnenkort op het programma staan. Deze jeugdselectie speelt geen officiële kwalificatie wedstrijden, want die bestaan niet voor deze categorie. De categorie tot 21 is door de KNVB in het leven geroepen om de overgang van onder 19 naar Jong Oranje te vergemakkelijken (bron: Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger).