Trainer Wil Boessen kan vanavond in het thuisduel tegen Willem II geen beroep doen op de geblesseerden Fatih Turan, Niels Vets, Timothy Dreesen, Roel Janssen, Patrick Amoah en de geschorste Jonathan Hendrickx.

Kortom, de problemen in verdedigend opzicht blijven groot. Met Hendrickx en Turan buiten strijd, is een noodverband op de rechtsbackpositie noodzakelijk. Davy Hodselmans die afgelopen vrijdag debuteerde als invaller, zou vanavond wel eens in de basis kunnen starten. Daarmee zijn de defensieve problemen nog niet voorbij, want met drie centrale verdedigers buiten strijd, zal ook centraal achterin een noodoplossing nodig zijn. Yoann de Boer zal zeker een van de twee centrale verdedigers zijn. Boessen kan kiezen voor jongeling Sjoerd Linssen of toch voor de ervaring van Ramon Voorn (maar die is dan niet beschikbaar voor het middenveld). Kevin Kis zal op de linksbackpositie spelen.

Er vanuitgaande dat Linssen in de verdediging speelt, zal Voorn op het middenveld spelen met Franco Zennaro. Verder zullen we daar Gevaro Nepomuceno aantreffen en wellicht Jordie Briels (ook afhankelijk van hoe fit Jeffrey Vlug is). Voorin twee man: Aziz Khalouta en Patrick N’Koyi.

Bekende gezichten in Tilburg? Ja, Ruud Boymans en David Meul staan onder contract in Tilburg.
Laatste overwinning thuis tegen Willem II? De laatste maal dat we tegen Willem II speelden: 9 december 2011. Danny Hoesen tweemaal en Harrie Gommans zorgen voor de doelpunten in een 3-1 overwinning.

Opstelling: Kaya; Hodselmans, De Boer, Linssen, Kis; Voorn, Zennaro, Briels, Nepomuceno; Khalouta en N’Koyi.