Trainer Wil Boessen kan vanmiddag in het uitduel tegen VVV Venlo geen beroep doen op de geblesseerden Timothy Dreesen, Ramon Voorn en Fatih Turan. Verder is Niels Vets geschorst.

De afwezigheid van Ramon Voorn zorgt opnieuw voor problemen op het middenveld, waar Boessen kan kiezen tussen Lars Gulpen en Jordie Briels. Kiest hij voor Briels, dan zal Jonathan Hendrickx wellicht terugkeren in de basis als rechtsback. Yoann de Boer, Roel Janssen en Kevin Kis zijn de overige verdedigers die keeper Ferhat Kaya een rustige middag moeten bezorgen.

Op het middenveld dan naast Briels of Gulpen, Franco Zennaro, Jeffrey Vlug en Gevaro Nepomuceno. Voorin Aziz Khalouta en Patrick N’Koyi.

Bekende gezichten in Venlo? Jawel, drie op het veld: Danny Wintjens, Quin Kruijsen en Prince Rajcomar en een ernaast: technisch directeur Wim Dusseldorp.
Laatste overwinning in Venlo? Als we ons niet vergissen was dat in het kampioensjaar 94/95 toen we daar met 0-1 gingen winnen door een treffer van Ervin Lee. Een kleine twintig jaar geleden dus….

Opstelling:

Kaya; Briels (Hendrickx), De Boer, Janssen, Kis; Gulpen (Briels), Zennaro, Vlug, Nepomuceno; Khalouta en N’Koyi.